Posted by: mavrodieva | август 30, 2008

Exhibit България – интересно и провокативно списание

 

Ехhibit  България специализирано издание за изложения, конференции, панаири, корпоративни събития, В2В, конгресен туризъм. Така накратко е представено списание Exhibit България на сайта http://expopublish.com/index.html. То поставя акценти и върху конгреси, симпозиуми и др. Списанието стартира през 2008 на силно фрагментирния медиен пазар в България и е насочено към читатели, за които рекламата, PR, изложенията, организирането на събития, комуникациите са от съществено значение. То има амбицията да удовлетворява необходимостта от специализирано списание, адресирано към работещите в динамично развиваща се индустрия, каквато е изложбената. Изложенията, в цялата многообразна и сложна гама от дейности, се представят атрактивно и интересно.
Exhibit България е печатна медия, където може да се намери информация за промоции, презентации, конференции, корпоративни и институционални събития, а фактите и новините да достигнат до партньори, клиенти, контрагенти, колеги и конкуренти в бранша.
Рубриките Календар, В аванс, Хроника, Репортаж, Свят, Тема на броя, Пратньори, Профил, Консултант, В кадър, Event, VIP, Marketplace поднасят информацията интересно. Графичният дизайн провокира и привлича, а списанието комуникира известна доза лукс, необходима за този бизнес.
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: