Posted by: mavrodieva | октомври 12, 2008

Церемонията „Мениджър на годината“ в аулата на Университета

Мениджър на годината и списание Мениджър

 

Есента на 2008 се оказа наситена със събития, на които се връчват награди от конкурси и номинации. Списание Мениджър организира за пръв път у нас конкурс Мениджър на годината“, една своеобразна класация на топ мениджъри. Компанията Делойт участва в реализирането на тази класация. Специалистите намират за уникална методиката, по която номинираните са оценявани, а тя включва не само високи финансови показатели, не само доказани добри практики в менажирането, но и  персонални качества. Участваха 98 представители на бизнеса у нас.

Организатор на церемонията е рекламната агенция „A Team“, която бе избрала релевантно на събитието и на имиджа на списание Мениджър място за провеждането, а именно Аулата на СУ „Св. Климент Охридски“ (където преди години известният френски рекламист Жак Сегела представи своята компания).

Водещ на церемонията бе Драгомир Симеонов, журналист от Дарик радио, който има изяви и в БНТ. Водещият, а и другите членове на екипа, както и участниците, бяха облечени официално в строг стил и съобразно етикета. Събитието показа класа: от сценария през дрес кода до обстановката и детайлите.

За „Мениджър на 2008“ бе избран Валентин Трифонов. Кристалната статуетка бе връчена на инж. Трифонов, изпълнителен директор на „Приста ойл“, от Васил Мирчев, председател на борда на директорите на ВМ Фананс Груп и издател на сп. Мениджър. Достигналите до финала участници получиха специални грамоти за постижения.

Церемонията бе предавана на 12 октомври 2008 и по бТВ.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: