Posted by: mavrodieva | юли 19, 2009

PRоговорки

pogovorkИгра с думи, азбуки и значения още в заглавието, което те кара да се спреш на щандовете в книжарниците и да попиташ или да отправиш мълчаливо въпроса към себе си:„Какво ли може да е съдържанието на тази книга?”

Когато я разгърнеш, установяваш, че стилът и езикът са четивни, информацията е подредена приятно и същевременно ясно, без разпиляване и преминаване от тема в тема.

Когато прочетеш и името на автора – д-р Десислава Бошнакова, а и издателството ROI Communication, решаваш, че това е книга, която няма да е само четиво за през лятото, а книга, която може да бъде полезна на всеки, който се интересува от PR, от комуникации, от медии.

От реторична гледна точка, поговорките може да представят мъдрости и да се запомнят лесно, да доказват твърдения или да служат за насочване на мисълта към теми, които може и да те интересували, но не си стигнал до тях, поради заетост и ангажираност в други области.

Време е да се открият и преоткрият истини за PR.

Advertisements

Responses

  1. Много благодаря за думите, написани по-горе. Това е изключително висока чест за мен.

  2. […] Другите за PRоговорки Jump to Comments Благодарим на Светла Стоянова и Иванка Мавродиева за хубавите думи, които са написали за книгата “PRоговорки”.  Техните  публикации може да прочетете тук и тук. […]

  3. […] Благодарим на Светла Стоянова и Иванка Мавродиева за хубавите думи, които са написали за книгата “PRоговорки”.  Техните  публикации може да прочетете тук и тук. […]


Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: