Posted by: mavrodieva | юни 16, 2014

PR 2.0, интерактивна онлайн комуникация и корпоративният имидж

Книгата на Диърдри Брекенридж „PR 2.0“ , публикувана в превод на български език за пръв път през 2009 година от Сиела, зададе параметрите на нов тип комуникация.

Представени бяха за това време нови практики, сред които уебинар.

Българската медийна среда и публичната сфера, корпорациите и връзките с обществеността не остават далеч от тези практики.

В сайта на BizNews.bg, част от Econ.bg, има опция за корпоративна публикация, инициирана от фирмата и нейните специалисти по корпоративни комуникации.

Тази информация е подготвена от тях и е предложена за публикуване в сайта BizNews.bg. Това не изключва одобрение от страна на онлайн редакторите на BizNews.bg и Econ.bg.

По принцип се съобщава, че тези публикации са безплатни, което не изключва и други договорни отношения.

Също така е посочено, че отговорността е на създателите на информацията: компании, специалисти по ПР и агенции по ПР, което имат отношение към тези публикации.

За повече точност ето и цитат от сайта:

УСЛОВИЯ ЗА ПУБЛИКУВАНЕ

BizNews.bg предлага възможност на компаниите в България и/или техните обслужващи агенции да разпространяват новините, отнасящи се до техния бизнес.

Публикуването на корпоративни съобщения в BizNews.bg в общия случай е безплатно и се извършва след одобрение от редактор.

Показването на съобщенията на сайта става по хронология на публикуване, освен в случаите, когато съобщението е VIP, тоест е от партньор на BizNews.bgEcon.bg и/или техните собственици.

Можете да предлагате своите съобщения на адрес biznews@econ.bg, а, за да бъдат те показани с VIP-статус, да ни потърсите на телефон 02/439 74 01 или на reklama@3bay.bg.“ BizNews.bg

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s

Категории

%d bloggers like this: